Bliv Spejder

Enhedesoversigt

Bæver

0. – 1. klasse
Mødes torsdag kl. 17.00-18.30
Email:
baeverflokken.
borggruppen
@gmail.com

Ulv

2. – 3. klasse
Mødes tirsdag kl. 18.30-20.00
Email:
Ulveflokken.Borggruppen@gmail.com

Junior

4.-5. klasse
Mødes tirsdag kl. 18.30-20.15
Email:
borgen.junior@gmail.com

Troppen

6. klasse op til 18 år
Mødes onsdag kl. 18.30-20.30
Email:
trop.borggruppen
@gmail.com

Om spejder

Er du til bål, samarbejde og leg? Så skal du prøve at komme forbi Borggruppen og prøve kræfter med spejderarbejdet. Vi tilbyder sjove og lærige aktivitet lige midt i mellem indre Nørrebro og indre Østerbro. Her kan du få lov til at komme tæt på naturen og skabe nogle gode og lange venskaber.

Prøvemøde

For at blive spejder i Borggruppen kan man komme med til 3 prøvemøder. Her er man med til et almindeligt spejdermøde i en af vores enheder, hvor man kan prøve af hvordan det er at være spejder og om man har lyst til at starte til spejder. For at kunne indmelde sig i Borggruppen skal man have deltaget i tre prøvemøder. Skal du arrangere et prøvemøde kan du finde kontaktoplysninger på den enhedsleder, som passer til din alder samt læse mere om vores enheder.

Alle møder foregår i vores lokaler på Fredensgade 3, 2200 København N

Indmelding og kontingent

Efter at have været til tre prøvemøder kan du forhøre dig hos din enhedsleder med at blive indmeldt. Kontingentet i Borggruppen udgør 400 kr. pr. halvår.

Du skal bruge indmeldingsblanketten, hvis du har været til 3 spejdermøder og har besluttet dig for, at du gerne vil være spejder.